Privacyverklaring van Volle evangelie gemeente Perspectief

AVG Sinds 25 mei 2018 moeten alle organisaties binnen de Europese Unie voldoen aan de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Kort gezegd zijn in de AVG regels opgenomen die moeten worden toegepast bij het verwerken van persoonsgegevens. Je verwerkt gegevens als je een handeling doet die betrekking heeft op een (te identificeren) persoon of personen. Het gaat daarbij om meer dan het verwerken van namen en adressen. Foto’s op de website waarop mensen herkenbaar in beeld zijn vallen er net zo goed onder. Zie voor verder informatie de website: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl Algemeen Binnen de volle evangelie gemeente Perspectief (hierna: ‘Perspectief of gemeente’) gaan we zorgvuldig om met persoonsgegevens. Voor de gemeente Perspectief is privacy en een veilige omgeving van groot belang. Deze privacyverklaring is bedoeld om informatie te geven over het gebruik van persoonsgegevens. Perspectief respecteert uw privacy en zal uw gegevens uitsluitend in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere toepasselijke wet- en regelgeving verwerken op de wijze en voor de doeleinden zoals hierna beschreven. Deze privacyverklaring vormt het uitgangspunt voor de verwerking van alle gegevens die zijn verkregen op basis van uw gebruik van deze website en is de basis voor alle verwerkte persoonsgegevens binnen Perspectief. Inloggen Als gemeente functioneren we als een gezin. Elke gemeentelid is vrij om op de website een inlognaam aan te maken om zo op de hoogte te blijven van activiteiten van de gemeente. Een inlognaam geeft toegang tot preken, roosters en contactgegevens van gemeenteleden binnen de gemeente. Als gemeente hechten we groot belang aan het bevorderen van onderlinge band en betrokkenheid. Daarom worden deze gegevens via een speciale portaal gedeeld met gemeenteleden. Elk gemeentelid is vrij om zelf te bepalen of hun contactgegevens zichtbaar is voor andere leden. Bij de persoonlijke instellingen kan men dit aanpassen. Cookies Op de website van Perspectief worden er functionele cookies gebruikt. Cookies zijn bestandjes waarin vaak deel-informatie wordt verzameld. Deze informatie is nodig om bijvoorbeeld als je ingelogd bent, ingelogd blijft als je van pagina verwisselt. Dus de cookies die gebruikt worden dienen voor de optimaliseren van het surfgedrag. We hopen dat deze privacyverklaring wat meer duidelijkheid verschaft ten aanzien van het gebruik van onze website. Mochten er zaken onduidelijk zijn of heeft u vragen, kunt u ons mailen (secretariaat@perspectief-veg.nl). We zijn bereid om dit verder toe te lichten en willen eventuele feedback gebruiken om onze privacyverklaring nog duidelijker en completer te maken. Gods zegen, AVG Perspectief